Exclusieve Importeur / Partner

KAIVAC Cleaning Solutions

OmniFlex SUV

OMNIFLEX SUV – HET PERFECTE INTERVENTIESYSTEEM

 

OmniFlex ™ SUV ™ is een multifunctioneel apparaat die de mop & emmer, rijdende schoonmaakkarren, waterstofzuigers en in sommige gevallen zelfs de schrobmachine vervangt en overtreft. Het gemak waarmee grote oppervlakten schoon worden gemaakt, wordt gecombineerd met precisie schoonmaak op moeilijk bereikbare plekken. Dit resulteert in een compacte schoonmaakwagen die elk vloerprobleem aanpakt.

  • Dankzij de onbeperkte mobiliteit is de OmniFlex SUV het perfecte apparaat voor het reinigen van bijvoorbeeld supermarkten, warenhuizen en nog veel meer.
  • Het brede scala aan accessoires maakt OmniFlex SUV ook de beste keuze als het aankomt op onvoorziene schoonmaakklussen. Als het aankomt op extreme vervuiling, bijvoorbeeld in openbare toiletten, is de OmniFlex SUV de perfecte kandidaat.
  • De veelzijdigheid van de OmniFlex SUV is een groot voordeel ten opzichte van de meeste conventionele vloerreinigingsoplossingen die op de markt verkrijgbaar zijn.

De OmniFlex™ productlijn biedt een ongeëvenaard scala aan reinigingsmogelijkheden door eenvoudige componenten op unieke, maar logische wijze te combineren. Dit resulteert in een reeks reinigingssystemen die vrijwel elke taak of elk oppervlak in een gebouw aankan. Met deze praktische aanpak kunnen gebruikers de perfecte uitvoering kiezen voor hun specifieke behoeften.

Reservoir voor reinigingsoplossing         38 l
Stofzuiger tank       44 l

Zuigslang die crush-proof en vet-resistent is met lichtgewicht

aluminium vacuümstang en trekker-zuigmond met voeg- en vloerborstel

10 m
Diameter slang   38 mm
Afvoerslang    56 cm
AutoVac trekker      71 cm
Microvezeldoek en omlijsting 61 cm
Zuigkracht 28 kPa
Vacuümslang 1,1 –  4,6 m

 

OmniFlex wet vacuum cleaner

Zelf doserend reservoir

Lithium-ion accu

Zuigslang die crush-proof en vet-resistent is met lichtgewicht aluminium vacuümstang en trekker-zuigmond met voeg- en vloerborstel

AutoVac set

Een ergonomische speed spreader voor het distribueren van het reinigingsmiddel met reservedoeken

"Caution wet floor" bord

Accessoiretas achterkant

Accessoiretas voorkant

Media

ACCESSOIRES NTC