Exclusieve Importeur / Partner

KAIVAC Cleaning Solutions

Omniflex Dispense & Vac voor keukens

OMNIFLEX DISPENSE & VAC – EEN SYSTEEM VOOR KEUKENS IN EEN ACCU- OF KABELUITVOERING

 

Kaivac OmniFlex Dispense and Vac is speciaal ontworpen voor professionele keukens. Het apparaat is praktisch, reinigt snel en effectief, tegen geringere kosten.

  • Zodra u wilt beginnen met schoonmaken, zet u het kraantje open en laat de reinigingsoplossing op de vloer lopen. Verdeel het vervolgens over het oppervlak met de ergonomische speed spreader. Gebruik de trekker-zuigmond met voeg- en vloerborstel om vuil los te schrobben en zuig vervolgens al het vuil van de vloer.
  • Met OmniFlex Dispense-and-Vac kunt u snel en eenvoudig gladde vloeren reinigen en in een veilige conditie brengen. De technologie is tot 60 keer sneller en beter dan dweilen met een emmersysteem.
  • Het reinigen vindt plaats onder maximale veiligheid en efficiëntie voor de gebruiker en tegen extreem lage onderhoudskosten.

De OmniFlex™ productlijn biedt een ongeëvenaard scala aan reinigingsmogelijkheden door eenvoudige componenten op unieke, maar logische wijze te combineren. Dit resulteert in een reeks reinigingssystemen die vrijwel elke taak of elk oppervlak in een gebouw aankan. Met deze praktische aanpak kunnen gebruikers de perfecte uitvoering kiezen voor hun specifieke behoeften.

Reservoir voor reinigingsoplossing    38 l
Stofzuiger tank      44 l

Zuigslang die crush-proof en vet-resistent is met lichtgewicht

aluminium vacuümstang en trekker-zuigmond met voeg- en vloerborste

10 m
Afvoerslang  56 cm
Zuigkracht   28 kPa
Diameter slang 38 mm
Gewicht 20 kg
Decibel     60 – 65 dB

 

OmniFlex wet vacuum cleaner

Zelf doserend reservoir

Afhankelijk van de gekozen uitvoering: lithium-ion accu met 36VDC kop of 240V kop

Zuigslang die crush-proof en vet-resistent is met lichtgewicht aluminium vacuümstang en trekker-zuigmond met voeg- en vloerborstel

MEDIA

ACCESSOIRES OMNIFLEX