Exclusieve Importeur / Partner

KAIVAC Cleaning Solutions

KAIVAC - ATP - Directe Zuiverheidsmeting


Een onmisbaar element in de moderne wereld is het meten van alles wat zich daarin afspeelt. We meten winst, efficiëntie, tijd en kosten. Praktisch zijn we in staat om alles uit te drukken in getallen. Tot nu toe is er echter weinig gezegd over het meten van hygiëne, het controleren van de resultaten van reiniging. Is dat überhaupt mogelijk?

Kaivac stelde voor om het No-Touch Cleaning® -systeem te combineren met Hygiena's reinigingstechnologie, het SURE Plus-systeem, om de eerste industriële kant-en-klare ATP-meetoplossing te leveren.

Deze unieke samenwerking combineert de reinigingsmogelijkheden van het gepatenteerde No-Touch Cleaning systeem met Hygiena's nieuwe System Sure Plus snelle ATM-meettechnologie.

 

 

Controle op ATP-niveau

 

System Sure Plus meet Adenosine Triphospate (ATP), het universele energiemolecuul dat in alle dierlijke, plantaardige, bacteriële, gist- en schimmelcellen voorkomt. Nadat er is schoongemaakt moeten ATP-bronnen aanzienlijk verminderd zijn.
De meting wordt uitgevoerd op basis van het licht dat vrijkomt bij de reactie van adenosinetrifosfaat met het lucherneenzym in de UltraSnap-tester. Hoe hoger de aflezing, hoe vuiler het oppervlak. ATP-niveaubewaking biedt nauwkeurige en traceerbare controle van de hygiënische status van een oppervlak, wat een belangrijk onderdeel is van een goed hygiëneprogramma.
 

 

 

ATP Meter

- najchętniej wybierane rozwiązanie w zakresie monitorowania poziomu ATP.

UltraSnap Tester

- tester kompatybilny z systemem System SURE Plus.

Swab koelingstas

Opis krótki